PAČIĆI NA SVEČANOM DOČEKU SI ĐINPINGA: Nezvani gosti prošetali crvenim tepijom i IZNENADILI SVE! (FOTO)
Crveni tepih, Foto: Zorana Jevtić

nesvakidašnje

PAČIĆI NA SVEČANOM DOČEKU SI ĐINPINGA: Nezvani gosti prošetali crvenim tepijom i IZNENADILI SVE! (FOTO)

Majka patka je predvodila svoje male pačiće preko tepiha

Objavljeno: 11:11h

Na platou ispred Palate Srbija gde je organizovan svečani doček Si Đinpinga, predsednika Kine, pojavili su se i nezvani gosti. Oni su čak i prodefilovali crvenim tepihom i sve kamere bile su uperene u njih. To su bili patka i njenih osam pačića!

Dočeku predsednika Kine Si Đinpinga, koji je stigao juče u zvaničnu dvodnevnu posetu Beogradu, tako su jutros pored zvaničnika Srbije prisustvovali i ovi iznenadni i nezvani, ali veoma simpatični gosti.

Majka patka je predvodila svoje male pačiće preko tepiha, kao da su i oni deo svečanog dočeka. Dok su patke mirno prelazile preko tepiha, nesvesne svečanosti koja ih okružuje, njihova poseta raznežila je mnoge i izmamila osmehe na lice.

Pačići prelaze crveni tepih
Pačići prelaze crveni tepihfoto: Zorana Jevtić

Na snimku vidimo kako fotograf žuri da zabeleži ovaj prizor, a na momenat je i čišćenje prekinuo muškarac koji se brinuo da tepih bude u perfektnom stanju.

Detalji boravka Si Đinpinga u Srbiji

Podsetimo, juče su članovi kineske delegacije, ministri i predstavnici institucija doputovali su u Beograd u okviru dvodnevne posete Srbiji koju će danas započeti predsednik Kine Si Đinping.

Si Đinping i Aleksandar Vučić
Si Đinping i Aleksandar Vučićfoto: epa andrej cukic

"Blic" predstavlja sve detalje boravka Si Đinpinga u Srbiji:

Svečani doček biće organizovan i ispred Palate Srbija.

Ovom prilikom biće potpisano i tridesetak sporazuma.

Tokom ručka služiće se srpska jela i vina, a predsednik Vučić će Đinpingu lično služiti srpska vina, od penušavca do dezertnog vina koje je najvećim delom autohtona srpska sorta.

Za predsednika Kine biće upriličen i muzički program, a pevaće devojka iz Srbije pesmu "Moja domovina i ja" na kineskom dok će hor "Čarolije" pesmu "Prelepi cvet jasmina" izvesti, takođe, na kineskom.

Gužve u saobraćaju

U Beogradu su zbog posete kineskog predsednika velike gužve, saobraćajnice se na smenu blokiraju, u jednom trenutku bio je zatvoren Brankov most, kako za vozila tako i za pešak, Nušićevom ulicom i Terazijama takođe nisu mogli ni pešaci, ogromne gužve bile su u celom gradu.

Bonus video:

00:43

KINA NEĆE DOZVOLITI DA RUSIJA PADNE, A RAZLOG JE JASAN! Analitičar: Novo žarište izbiće IZNENADA na mestu koje NIKO NE SPOMINJE!

(Espreso/Blic/Sara Milekić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.